tisdag 30 augusti 2011

Ryggskott

är inte bra att ha när man bor på en gård. Tur att man har bussiga Malin som kan hoppa in och ta hästarna.Ytterligare en dag med sol moln och regn fast idag är det mannens födelsedag! Här kommer lite bilder på några av mina klematis. Fler följer!!
 Nelly Moser
växer så det knakar brevid porten in till gården . Är nog 3 meter hög nu. Bleknar lite i solen. Står i öster och får fm sol men skulle nog ha stått lite skuggigare för att blommorna skulle behålla sin vackra färg längre. Blommar i mängder och kommer igen nu i slutet av augusti

 Rouge Cardinal
Skall enligt beskrivning blomma från juli till september men hos mig kom den i ett mäktigt flor i juni till juli och sen inte mer
Cyanea,
min första klematis. Blommar vid ingången till huset och är överdådig i sin blomning
Montana Rubens
Sorg, frös ner helt i vintras trots att den sitter så skyddat. Har skjutit långa skott i sommar dock så jag hoppas på nästa år!
President
Julia Corravon
Gillar egentligen inte färgen , men den växer starkt så den får vara kvar
Jag får ta en lugn stilla fm och vila ryggen så jag kan jobba på mitt andra jobb på http://www.landang.se/ i em. Skall passa på och försöka mig på lite funktioner på bloggen man är ju inte så kunnig på det här med datorer när man har jobbat med hästar iöver 20 år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar